Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال شاکری رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره آخرین برنامه‌‌‌‌‌های این دانشگاه در ایجاد خط جدید مترو تا واحد علوم و تحقیقات گفت: خط 7 متروی تهران که جنوب شرقی را به شمال میانی تهران وصل می‌‌‌کند به میدان کتاب می‌‌‌رسد و با مطالعاتی که دانشگاه آزاد انجام داده پیشنهاد ادامه این خط به میدان بوستان تا جنت آباد داده شده که در آنجا هم دانشگاه مشاور گرفته و مطالعات لازم انجام و به شهرداری تهران ارائه شده و مورد تصویب قرار گرفته و در آخرین جلسه‌‌‌ای که داشتیم همکاری مشترک ما با شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: خط 7 پنج کیلومتر بوده و از دره فرحزاد و میدان بوستان می‌‌‌گذرد که یک پل عظیم و طولانی خواهد داشت و یک ایستگاه هم بزرگراه اشرفی اصفهانی و یک ایستگاه هم میدان دانشگاه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد بوده که یک ایستگاه هم در جنت آباد خواهد داشت.

رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه درباره مراحل راه‌‌‌اندازی خط مترو تا واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: قرارگاه وارد کار شده و حفاری لازم را انجام داده و تیم مهندسی ما با شهرداری منطقه 5 همکاری دارد و مجری این طرح که با شرکت مترو قرارداد دارد همکاری تنگاتنگی داشته است. اگر محل ایستگاه‌‌‌‌ها قطعی نهایی شود و دانشگاه هم اراضی کافی داشته باشد می‌‌توانیم مجتمع ایستگاهی ایجاد کنیم که برای مشارکت در این خصوص اعلام آمادگی کردیم.

شاکری درباره همکاری دانشگاه آزاد با شهرداری تهران جهت راه‌‌اندازی خط مترو در واحد علوم و تحقیقات تاکید کرد: برای راه‌‌‌اندازی خط مترو در واحد علوم و تحقیقات مطالعات اولیه را انجام دادیم بر همین مبنا این جلسات را به صورت مشترک با شهرداری تهران و شرکت مترو برگزار می‌‌‌کنیم تا به سرانجام نهایی برسد. برطبق پیش‌‌بینی‌‌های ما، حدود دوسال طول می‌‌کشد تا این پروژه به سرانجام برسد. راه اندازی مترو در دانشگاه یک اتفاق بزرگی است و دو واحد دانشگاهی علوم و تحقیقات و نیایش را تحت پوشش قرار می‌‌‌دهد به این ترتیب، خط مترو را به غرب تهران که فاقد این امکانات است خواهد رسید. برطبق پیش‌‌بینی‌‌های ما دو دسترسی به این ایستگاه واگذار شده که یک دسترسی در میدان علوم و تحقیقات و دیگری هم به بیمارستان فرهیختگان متصل خواهد شد.

وی درباره ساختمان‌‌های بدون استفاده در دانشگاه آزاد که بعد از ادغام برخی از واحدهای دانشگاهی ایجاد شده است تصریح کرد: کلیه ساختمان‌‌‌‌‌هایی که بعد از ادغام واحدهای دانشگاهی بدون استفاده ماندند؛ به عنوان فضایی برای طرح‌‌های دانش‌‌‌‌‌‌بنیان دانشگاه مورد استفاده قرار می‌‌‌گیرند که این امر براساس نیازمندی‌‌‌های منطقه‌‌‌ای و استانی در هریک از واحدهای دانشگاهی انجام می‌‌‌شود.

رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به اهمیتی که بحث پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد یافته؛ این ظرفیت عظیمی که دانشگاه دارد و زمین‌‌هایی که در سراسر کشور در اختیار آن است جهت توسعه طرح‌‌های دانش‌‌بنیان و امور پژهشی برای تولید محصولات دانش ‌‌‌بنیان به گرفته خواهد شد که اهمیت به این امر، نشان‌‌‌دهنده نقش اجتماعی این دانشگاه و توجه به حل مسائل جامعه است.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی اقبال شاکری واحد علوم و تحقیقات خط مترو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس مرکز عمرانی املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی اقبال شاکری واحد علوم و تحقیقات خط مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است