Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@13:59:44 GMT

تولید کیت های جدید تشخیص سریع کرونا

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۲۸۸۰

به گزارش مهر، محمدعلی صحرائیان افزود: بعد از شروع کرونا و ثبت اولین نمونه ابتلاء به کرونا در کشور گروه‌های ویژه درمانی در همه دانشگاه‌ها مشغول به کار شدند و با توجه به اینکه کرونا از همان آغاز مسئله‌ای بود که سوالات زیادی را در کل دنیا مطرح کرده بود و کشورها پاسخ جدی برای آن نداشتند، روند استراتژی مقابله با کرونا، داروهای مؤثر بر کرونا و میزان مقاومت ویروس به عنوان پژوهش‌های جدی این حوزه مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از آنجا که سیستم‌های تحقیقاتی تمام تلاش شأن این است که تحقیقات کاربردی و مسئله محور باشند، بعد از مسئله کرونا، سیستم‌های تحقیقاتی فعال شدند و پروپوزال‌های تحقیقاتی بسیاری به معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: به همین منظور برای تسریع در تحقیقات، در این معاونت یک پنجره جدید برای گرنت تحقیقاتی کرونا ایجاد کردیم تا بتوانیم پیشنهادات تحقیقاتی مرتبط را با کرونا به سرعت بررسی کنیم. محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران از اساتید تا کادر دانشگاه ۴۰۰ طرح ارائه کردند که از این میان ۳۰۰ طرح به تصویب رسید.

تصویب ۳۰۰ طرح حوزه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

وی گفت: همه محققان، داوران و کمیته اخلاق وقت ویژه ای را برای بررسی پیشنهادات تحقیقاتی صرف کردند. از این ۳۰۰ طرح به تصویب رسیده تعداد ۵۲ طرح از اساتیدی بود که برای اولین بار در حوزه پژوهش وارد شده بودند و علت آن احساس مسئولیت محققان در زمانه کرونا بود.

صحرائیان خاطرنشان کرد: از ۳۰۰ طرحی که تصویب شد تعداد ۴۰ طرح کارآزمایی بالینی بودند. این کارآزمایی های بالینی به این منظور انجام می‌شود که داروهایی که مؤثر بر کرونا هستند بررسی می‌شوند که کدام بر کاهش بستری، میزان پیشگیری و درمان بیماری‌ها مؤثر هستند. این کارآزمایی ها در حال انجام هستند و مقالات این تحقیقات به ترتیب در حال چاپ هستند.

وی گفت: علاوه بر پژوهش تحقیقات، بولتن‌های آموزشی برای متخصصان، برای مردم و برای سیاستگذاران از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد. خیلی از یافته‌ها پیش از انتشار به صورت عمومی در اختیار سیاستگذاران قرار گرفت که بتوانند تصمیمات صحیح‌تری در حوزه مقابله با کرونا بگیرند.

تلاش برای ساخت واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در حوزه فناوری هم شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه کرونا فعال شدند. به ویژه به صورت اختصاصی در حوزه تولید واکسن، تولید برخی از داروها که اثرات آنها در برخی مطالعات به نتیجه رسیده بود و تجهیزات پزشکی، این دانش بنیان‌ها فعال شدند.

وی گفت: با حمایت ویژه از شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های تولیدی در حوزه ماسک، تولیدات خود را از روزی ۶ هزار ماسک به ۶۰ هزار ماسک رساندند. تنها یکی از شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید ماسک خود را به ۱۰ برابر تولید روزانه افزایش داد. این شرکت حتی به تهیه مواد اولیه و پارچه مورد نیاز برای تولید ماسک به سایر شرکت‌های تولیدی کمک کرد.

تولید کیت‌های تشخیص سریع سرولوژی

صحرائیان اضافه کرد: در زمینه کیت‌های آزمایشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان علوم پزشکی تهران شروع به تولید کیت‌های تشخیص سریع سرولوژی کردند که این کیت‌ها در مرحله بررسی هستند و میزان حساسیت و اختصاصی بودن آن به طور ویژه در دست بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانشگاه همچنین در حوزه تولید مواد ضدعفونی کننده نیز فعال شدند. برخی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه بخشی از فضای کاری خود را برای تولید مواد ضدعفونی کننده برای انسان، محیط و سایر بخش‌ها اختصاص دادند.

استفاده از سلول‌های بنیادی در کاهش شدت بیماری کرونا

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیشنهادهایی برای استفاده از سلول‌های بنیادی جهت کاهش مرگ و میر و کاهش شدت بیماری کرونا انجام شد. البته با وجود کم بودن حجم نمونه، پاسخ مثبت بوده اما در انتظار سایر مراحل این تحقیق هستیم.

وی یادآور شد: صندوق تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرکت‌های دانش بنیان وام‌هایی برای توسعه فناوری مقابله با کرونا اعطا کرد.

صحرائیان اضافه کرد: همچنین همکاری خوبی را با دانشکده برق دانشگاه تهران شروع کردیم. در واقع از فناوری‌های حوزه فنی برای حوزه سلامت استفاده شد.

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت های دانش بنیان فعال شدند ۳۰۰ طرح کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۲۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند

ایسنا/قم مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: در تصادف یک دستگاه پژو یک نفر جان خود را از دست داد.

 بنابر گزارش دانشگاه علوم پزشکی قم بر اثر واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۳۰ آزاد راه حرم تا حرم، متاسفانه سه نفر مصدوم شدند و یک نفر هم جان خود را از دست داد.

 اورژانس ۱۱۵ قم سه دستگاه آمبولانس برای خدمات رسانی به مصدومان اعزام که پس از دریافت خدمات اولیه درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران